REA
easiCrown HD 12"

easiCrown HD 12"

easiCrown HD 12"av easihair är en Clip-In hårdel med värmetålig syntetfiber och Monofilament. Monofilament Top ger en naturlig hårbotten med en illusion av naturlig hårväxt där håret delas, vilket gör det möjligt att dela och kamma håret i alla riktningar. easiCrown HD 12" är en perfekt lösning för den som vill lägga till volym, tjocklek eller dölja ett tunt område baktill på hjässan. Hårförlängningen sätts enkelt och säkert fast med fastsydda tryckkänsliga clips. Hårdelen tål också att stylas med värme vilket ger dig möjlighet att skapa din egen stil. Hårets längd är 31 cm. För att se vilken Topper som passar dig så hittar du Topper Chart under kupinformation längst ner på sidan. Se även instruktionsvideo under våra YouTube klipp.
 
Hårdelens basmått:  Mått : 16,5  cm x 5,7 cm
 Den är gjord av en värmetålig syntetfiber som käns mjuk, len och ger en lyxig känsla.
 
Expert tips & Styling råd
• Använd skötselprodukter för syntetiskt hår för att förlänga livslängden och bibehålla kvaliteten på din peruk eller hårförlängning.
• Vi rekommenderar att HD Smooth Detangler  används dagligen.
• Använd en glestandad kam som hjälper till att reda ut håret och ta bort frizzighet.
• Vi rekommenderar Smarta värme verktyg för styling. Ställ in temperaturen på 120°C - 135°C. När du stylar med värme får inte en temperatur överskridas enligt tillverkarens rekommenderade värmeinställningar på 175°C.
Tillverkare: Jon Renau Artikelnr: jr-380


HÄMTA PRODUKTBLAD

HÄMTA FÄRGBLAD

VALDA FÄRGER

FÖRSTAHANDSVAL
ANDRAHANDSVAL
+ -
 
2 782 kr 3 273 kr
Hårtyp: Värmetålig fiber
Längd: Medel
Kupa: Monofilament
Nacke:
Hjässa: 31 cm
Kolletion: easiPart HD by easihair
Vikt: 31 g
Textur: Rak