REA
easiFringe HD 7,5-12" REA 50%

easiFringe HD 7,5-12" REA 50%

easiFringe 7,5-12" HD av easihair är en Clip-In-Lugg i värmetålig syntetiskt hår fiber med Monofilament. Monofilament ger en naturlig hårbotten med en illusion av naturlig hårväxt där håret delas, vilket gör det möjligt att dela och kamma håret i alla riktningar. Du kan styla och forma den precis som egna håret. easiFringe är den perfekta lösningingen för den som vill förändra sig snabbt och prova att ha lugg utan att klippa sig. Luggen sätts enkelt och säkert fast med tryckkänsliga clips. Håret är 19-31 cm. Du kan använda hårdelen som den är eller klippa den för att anpassa den till din stil. En vacker och naturlig lugg som finns i ett stort utbud av vackra färger. För att se vilken Topper som passar dig så hittar du Topper Chart under kupinformation längst ner på sidan. Se även instruktionsvideo under våra YouTube klipp.

Mått : 16,5  cm x 7,6 cm

Expert tips & Styling råd
• Använd skötselprodukter för syntetiskt hår för att förlänga livslängden och bibehålla kvaliteten på din peruk eller hårförlängning. 
• Vi rekommenderar att HD Smooth Detangler  används dagligen. 
• Använd en glestandad kam som hjälper till att reda ut håret och ta bort frizzighet.
• Vi rekommenderar Smarta värme verktyg för styling. Ställ in temperaturen på 120°C - 135°C. När du stylar med värme får inte en temperatur överskridas enligt tillverkarens rekommenderade värmeinställningar på 175°C. 

Tillverkare: Jon Renau Artikelnr: jr-357 REA


HÄMTA PRODUKTBLAD

HÄMTA FÄRGBLAD

VALDA FÄRGER

FÖRSTAHANDSVAL
ANDRAHANDSVAL
+ -
 
844 kr 1 688 kr
Hårtyp: Värmetålig fiber
Längd: Medel
Kupa: Momofilament
Nacke:
Hjässa: 19-31 cm
Kolletion: easiFringe HD by easihair
Vikt: 62 g
Textur: Rak