REA
Spicy REA 50%

Spicy REA 50%

Naomi av Jon Renau en vacker modern peruk i värmetålig syntetfiber med en kupa med Monofilament Top och SmartLace™ front. En peruk med 100% Handknuten kupa, där varje hårstrå är handknutet var för sig vilket skapar en naturlig rörelse. Den mjuka kupan ger bra komfort och rekomenderas speciellt om du har känslig hårbotten. Monofilament ger en naturlig hårbotten med en illusion av naturlig hårväxt där håret delas, vilket gör det möjligt att dela och kamma håret i alla riktningar. Lace Front ger en naturlig hårlinje och möjlighet att skapa frisyrer med håret kammat bort från ansiktet. Den värmetåliga fibern gör det möjligt att locka eller platta håret då den kan stylas med värme precis som det egna håret, vilket ger dig möjlighet att skapa din egen stil. Peruken känns och ser ut som äkta hår. En lång och naturligt vacker peruk.

Expert tips & Styling råd
• Använd skötselprodukter för syntetiskt hår för att förlänga livslängden och bibehålla kvaliteten på din peruk eller hårförlängning. 
• Vi rekommenderar att HD Smooth Detangler  används dagligen. 
• Använd en glestandad kam som hjälper till att reda ut håret och ta bort frizzighet.
• Vi rekommenderar Smarta värme verktyg för styling. Ställ in temperaturen på 120°C - 135°C. När du stylar med värme får inte en temperatur överskridas enligt tillverkarens rekommenderade värmeinställningar på 175°C. 

Färg som visas:
 fs26-31 (bild 1-3)
1brh30 (bild 4-5)

Tillverkare: Jon Renau Artikelnr: jr-5144 REA


HÄMTA PRODUKTBLAD

HÄMTA FÄRGBLAD

VALDA FÄRGER

FÖRSTAHANDSVAL
ANDRAHANDSVAL
+ -
 
3 356 kr 6 710 kr
Hårtyp: Värmetålig syntetfiber
Kupstorlek: Medel
Längd: Lång
Kupa: Lace Front / Monofilament / Hand Tied
Lugg: 21 cm
Sidor: 25 cm
Nacke: 30 cm
Hjässa: 22 cm
Kolletion: HD Collection
Vikt: 119 gram
Textur: Rak