Om wigs.se

Välkommen till wigs.se – Skandinaviens största sortiment av peruker!

Hos oss på wigs.se får du tillgång till peruker, hårdelar och tillbehör från världens ledande märken samlade på ett och samma ställe.

Vi har valt att samarbeta med de största och bästa för att ge dig de senaste trenderna och det modernaste utbudet.

Som kund hos oss får du möjligheten att fylla ditt behov av rätt perukmodell och rätt färg på bästa sätt.

Du får ta del av den kunskap och det peruksortiment från de som har drivit utvecklingen med nya tekniska framsteg i perukdesign och hårprodukter i mer än 50 år.

Våra kunder är från alla åldersgrupper och representeras av privatpersoner, landstingskunder och frisörer.

Vi sätter alltid kunden i fokus för att valet av perukmodell och färg ska kännas tryggt.

Företaget Garantiprodukter som driver wigs.se har funnits sedan 1973 och har många års samlad erfarenhet av peruker, hårdelar och tillbehör.

Våra leveranser skickas alltid med diskret avsändare.


Företagsnamn: Garantiprodukter i Sundsvall AB

Org.nr: 559056-6666


Intervju med Anna och Jonny som driver företaget Garantiprodukter som står bakom wigs.se

Hos Garantiprodukter har kunders välmående stått i fokus sedan 1973. Med många års erfarenhet hjälper de människor att hitta tillbaka till sig själva genom högkvalitativa peruker, hårdelar, toppers i både äkta och syntetiskt hår. De har också samarbete med fantastiska personer som har frisörsalonger runt om i Sverige.

Håret en del av vår identitet

När man förlorar sitt hår helt eller delvis så känner många att det är en stor del av sin personlighet som gått förlorad.

– Att tappa hår kan bero på cancerbehandling, alopecia, stress, ärftlighet, ålder, medicinering eller annan sjukdom. Hårförlusten kan vara både temporär eller permanent och det är då vi finns för att hjälpa kunden att hitta rätt, säger Anna.

– Många känner inte till att man kan få bidrag från Landstinget via sin läkare som sedan kan användas hos oss. Det är sedan kundens fria val av butik och hos oss är det mycket enkelt att beställa själv via webbutiken eller tillsammans med oss på wigs.se. Man kan också få hjälp av de frisörer vi samarbetar med och vi söker alltid efter flera noga utvalda och duktiga frisörer för att kunna hjälpa fler med behov av peruk eller hårdel, berättar Anna.

Jonny och Anna driver webbutiken wigs.se.


Produkter av Jon Renau

Garantiprodukter har valt att arbeta med kända tillverkare. Anna lyfter fram Jon Renau som alltid ligger i framkant för att ge de senaste trenderna, modernaste utbudet och bästa kvaliteten.

– Vi är alltid stolta att få presentera deras nyheter och stora utbud av bästsäljare som är så omtyckta runt om i världen.

– Det är viktigt att omge sig med de bästa leverantörerna och samarbeta med de bästa frisörerna för att tillsammans med många års erfarenheter och ett brett sortiment hitta de bästa lösningarna för varje enskild kund, berättar Anna.

Anna visar peruken Sarah av Jon Renau.

Att välja rätt

– Vi brukar rekommendera att välja en peruk eller hårdel som ser ut och känns som det egna håret. Det gör att man känner igen sig själv och får ett naturligt utseende. Vi ger information om de olika kuporna, hårtyper och på så sätt får vi tillsammans fram en eller flera modeller att se närmare på, berättar Anna.

Färgen kan bestämmas utifrån färgbilder på peruker som kunden får ta del av eller ett hårprov. Kunderna kan också skicka bild, göra ett besök i Sundsvall eller hos någon av frisörerna.

För oss är det absolut viktigast att få kundernas förtroende.

– En del kunder väljer att få låna hem olika alternativ för att prova för att sedan returnera. Vi har alltid ett stort lager som vi kan erbjuda snabba levaranser ifrån. Produkterna levereras säkert och kommer i diskreta förpackningar och avsändare, säger Anna.

Före-/efterbild peruk

Före/efter


Rätt skötsel – längre hållbarhet

På wigs.se finns många olika modeller och färger att välja mellan i antingen syntetfiber eller äkta hår. Syntetfiber och äkta hår sköts på olika sätt och det skickas alltid med instruktioner för skötsel.

– Det finns även utförliga videoinstruktioner på vår YouTube-kanal.

– Det är viktigt att använda rätt produkter och att följa skötselinstruktionerna för bästa hållbarhet. Är man minsta osäker hjälper vi till att ta fram de alternativ som passar och tar alltid hänsyn till önskemål.

– För oss är det absolut viktigast att få kundernas förtroende. Att få arbeta med något som verkligen gör skillnad för så många är något vi alltid velat göra, och om vi kan få fler att känna sig trygga och bekväma är det värt allt, avslutar Anna.

info@wigs.se
Välkommen att kontakta oss

072-740 00 88
Vardagar 9:00-16:00