Färgguide | Peruker & hårdelar

Färghjälp – Låt oss hjälpa dig i ditt färgval.


Ny användare
Om du är ny användare av peruk så rekommenderar vi att du håller dig nära din naturliga hårfärg.
De flesta människor kan bära upp till två till tre nyanser mörkare eller ljusare än sin naturliga hårfärg.
För att undvika att du inte blir nöjd med ditt färgval så bör man hålla sig inom detta intervall.

Van användare
Fräscha upp ditt utseende och våga välj en ny härlig färg där en ljusare nyanser kan användas om sommaren och mörkare under vinterhalvåret.

Att välja färg

1. Om du inte har möjlighet att låna färgprov eller skicka in ett hårprov så är de digitala färgkartorna för varje produkt till för din bekvämlighet så att du kan välja just din färg.

Färgåtergivningen varierar beroende på din skärmtyp och upplösning. Vi rekommenderar detta alternativ
som en vägledning. Vid behov så skickar vi som service gärna högupplösta bilder på färger till dig via mail. Många kunder tycker det är ett snabbt och mycket bra alternativ

2. För bästa resultat låna färgprover av oss och skriv in de färgnummer du vill låna för att sedan återsändas i bifogat svarskuvert.

3. Skicka ett färgprov till oss som tejpas fast ett papper med dina kunduppgifter och skicka den till adressen som står angivet på sidan för kontaktinformation så hjälper vi dig i ditt färgval.

4. Köp en färgring, Att äga en färgring gör det lätt för dig att byta färg och du kan dessutom dela med vänner och familj. En investering som räcker i många år och underlättar ditt val av färg.

Våra leveranser sker alltid med diskret avsändare

 

Ladda ner färgblad för respektive tillverkare:
Amore - Envy - Estetica - Gabor - Henry Margu - Jon Renau - Louis Ferre - Luxhair - NorikoRaquel WelchRene of ParisRevlonVivica Fox

info@wigs.se
Välkommen att kontakta oss

072-740 00 88
Vardagar 9:00-16:00