Skötselkit-Resekit Äkta Hår

  • Skötselkit-Resekit Äkta Hår

Skötselkit-Resekit Äkta Hår

  • 450 kr


Skötselkit-Resekit Äkta Hår

Jon Renau, Skötselkit-Resekit
5 delar i en necessär

Paraben-och Sulfatfri från Jon Renau

Skötselkit-Resekit som innehåller 5 stycken delar: Schampo, Balsam, Blown Away Blow Dry Balm, Argan Smooth Treatment Mist och gles kam.

Argan Smooth Luxury Schampo:
Precis som naturligt hår behöver peruker och hårdelar en bra skötsel för att hålla sig vackra. Tvätta regelbundet med Jon Renau’s kvalitets schampo för äkta hår. Ett milt schampo som är paraben- och sulfatfritt. Innehåller Arganolja från Frankrike som tillför fukt som motverkar torrt och sprött hår. Ger ett mjukt och behagligt hår samt bevarar färgerna på bästa sätt. Ger ökad livslängd på peruker och hårdelar. Arganoljan funkar även som uv-skydd.

Argan Smooth Luxury Balsam:
Ett balsam som skyddar din peruk och hårdel och förlänger livslängden. Jon Renau’s balsam är paraben- och sulfatfritt. Ett krämigt återfuktande balsam med arganolja från Frankrike. Förhindrar tovor samtidigt som det tillför fukt utan att tynga ner håret. Den här nya teknologin har en rik sammansättning av vitaminer och antioxidanter som stärker håret och motverkar torra och spröda hårtoppar. Arganoljan funkar även som uv-skydd.

Blown Away Blow Dry Balm:
Liten flaska Blown Away Blow Dry Balm
Håll din peruk vacker och lättskött med Blown Away Dry Balm från Jon Renau. Komplettera ditt Skötselkit-Resekit, eller prova en kvalitetsprodukt av Jon Renau.
Ett mjukgörande balsam för äkta hår. Tillför lyster och UV-skydd. Motverkar flygigt hår samtidigt som det bevarar färgerna.
Ett måste för alla äkta hår. Har en fantastisk doft. Används i handdukstorkat hår innan det fönas. Tuben innehåller 74 ml


Argan Smooth Treatment Mist:
Argan Smooth Treatment Mist är djupverkande och absorberas direkt i ditt hår och ger otrolig lyster och smidighet. Stärker och återställer samtidigt som den minskar torktiden.

Gles kam:
En kam som är utvecklad för att vara skonsam och lätt att ta med sig. 

Detaljer:
•Varje produkt innehåller 59 ml. Blown Away Blow Dry Balm innehåller 74 ml.
•Mycket bra produkter med fräsch och naturlig doft.
•Utvecklade och framtagna efter de senaste forskarrönen.
•Kom ihåg att vi har perukhållare som är stadiga och enkla att ta med vid resa.


Sköt om din peruk eller hårdel på bästa sätt med produkter med hög kvalité för ökad livslängd.
•Sulfater är vanliga ingredienser i schampo, men de torkar ut håret och är irriterande för huden.
•Parabener används som konserveringsmedel i en del skönhetsprodukter. Vissa parabener befaras vara hormonstörande men det är inte fastställt om de är ofarliga eller inte.

 

 

 

 

 

 

 


  • Varumärke: Jon Renau
  • Artikelnummer: jr-TS-HHKIT
  • Lagerstatus: Beställningsvara
Produktdetaljer
Hårtyp Äkta hår

info@wigs.se
Välkommen att kontakta oss

072-740 00 88
Vardagar 9:00-16:00